Gredstedbro Gymnastikforening
Skriv en kort beskrivelse af foreningen her

ZUMBA FITNESS tirsdag kl 19.00 – 20.00 ved Kirsten og Lene

Zumba, dansene er nemme at følge, fitness træningen er sjov og drives af lysten til at være med og musikkens rytmer. Du booster din krop fra top til tå, uden at du tænker over det. Du styrker dine muskler og mobilitet, og du går hjem fyldt med ny energi.

Latinamerikanske rytmer og andre radio pophits får lysten til at bevæge sig frem i dig, og hver tirsdag møder du andre danse glade sjæle, som for det bedste frem i dIg. Du bliver glad i låget og får sveden frem samtidig med at du tænker…. Kan motion virkelig være så sjovt og givende på samme tid.

ZUMBA FITNESS er for ALLE uanset alder, vi glæder os til at se dig og dine venner, nabo, genbo osv.
Lene og Kirsten
Frivillige
I Gredstedbro Gymnastikforening har vi altid brug for frivillige hænder. Har du mulighed for at bage en kage, hjælpe med at slæbe redskaber, lære børn at slå en kolbøtte eller andet må du endelig ikke holde dig tilbage. Kontakt os på ggf@sport.dk
Besøg vores side