Gredstedbro Gymnastikforening
Skriv en kort beskrivelse af foreningen her

Løb

I GGF er der 4 løbetrænere - Jan Kvist Bromerholm, Ole Leth, Maria Rosenberg Kirkegaard og Annette Horsbøl Beck, som alle selv elsker at løbe. Vores målsætning er, at alle skal føle sig velkomne og blive udfordret uanset om man er nybegynder eller erfaren løber. Vi vægter fællesskabet højt, og har derfor flere sociale arrangementer i løbet af året med kage og kaffe, sandwich øl/sodavand. Vi tager ud til løb rundt omkring i landet.

Der er hold både for den helt nystartede, hvor man går-løber, den lidt mere erfaren løber og for de rutinerede. Vi træner hver mandag fra kl. 18.30, hvor vi mødes ved Kongeåhallen og starter med lidt opvarmning.

Sæson 2018 starter mandag den 12. marts og varer indtil efterårsferien.

Vi glæder os til at se dig!

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kontakt gerne:

Annette på 24940102

Maria på 22339244

Jan på 61169626

Ole på 30337888

Frivillige
I Gredstedbro Gymnastikforening har vi altid brug for frivillige hænder. Har du mulighed for at bage en kage, hjælpe med at slæbe redskaber, lære børn at slå en kolbøtte eller andet må du endelig ikke holde dig tilbage. Kontakt os på ggf@sport.dk
Besøg vores side
Gredstedbro Gymnastikforening, Sønderbyvej 19, 6771 Gredstedbro | Email: ggf@sport.dk / CVR-nummer: 33217455