Gredstedbro Gymnastikforening
Skriv en kort beskrivelse af foreningen her

​Årsberetning Gredstedbro Gymnastikforening 2020/2021

Årsberetning GGF 20/21

I den forgangne sæson har vi alle stiftet bekendtskab med en ny konkurrent, corona. Allerede omkring opvisning 2020 spøgte corona i baggrunden og det var på et hængende hår at vi kunne afvikle vores gymnastikopvisning. Jeg er stadig den dag i dag utrolig glad for at vi holdt fast i, at det var muligt,, for tingene er ikke blevet lettere siden og vores børn og unge er aldrig kommet tilbage til “normalen”. Vi fik som sagt med nød og næppe afsluttet sæson 19/20 nogenlunde normalt og derefter er coronaens indflydelse kun vokset. Alle vores normale “sommer-aktiviteter” indenfor både byfest, owen luft og Tour de Aage har været aflyst. Det gode ved det er, og vi skal jo forsøge at se det positive, at mange frivillige har fået en pause og et pusterum som måske har været tiltrængt. Da vi startede sæsonen op igen var det med mange restriktioner, krav om afstand, mundbind, afspritning m.m. Vi fik kæmpet os igennem det første halve år, næsten, hvorefter alt igen blev sat på pause og landet lukket ned på ny. Mange spørgsmål rejste sig; hvad gør vi nu? Hvordan kan vi evt. fortsætte? Hvordan fastholder vi medlemmer og instruktører? Og ikke mindst, hvornår slutter det? Og her 6 måneder senere er det fortsat ikke slut men der er dog fremgang at spore og vi ser frem mod lysere tider. Jeg føler at vores instruktører har håndteret situationen med den største ro og arbejdssomhed. De har ikke ladet sig kue. De har sprittet hænder og redskaber i et væk og vi er heldigvis gået fri af smitte i lokalforeningen. Godt arbejde allesammen. Sæson 21/22 glæder jeg mig personligt meget til. Vi i bestyrelsen ønsker fortsat at arbejde med at gøre foreningen attraktiv for både medlemmer og instruktører, bl.a. ved at have større fokus på årsplaner. At der skal være en rød tråd op gennem holdene og at instruktørerne har mulighed for at tilgå et “bagkatalog” med eks. tidligere redskabsbaner, opvarmningslege m.m. Thomas har deltaget i et webinar omkring Springsikker forening, som vi også helt klart skal arbejde videre med. Så har vi taget imod 2 nye bestyrelsesmedlemmer siden sidst, Sanne og Maria. Hvor er vi glade for at i har sagt ja til at indgå i bestyrelsen. I er gået til opgaven med krum hals og det har, som sagt, ikke været det letteste tidspunkt at starte på, men hvor har i været gode. Tusind tak for jeres arbejde og engagement. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet. Desværre mister vi også et bestyrelsesmedlem idet Line Juul har ønsket at trække sig fra bestyrelsen. Det er vi selvfølgelig kede af, men Line, du skal have tusind tak for dit store arbejde de sidste 4 år (?). Du har været vores go-to girl da du har været det længst siddende medlem og derfor haft noget erfaring at trække på. Derudover er du ekstrem effektiv hvad angår styring af Facebooksider, hjemmesider og tryksager - jeg er faktisk lidt i tvivl om hvorvidt det skal gå uden dig, men det finder vi nok ud af. Vi håber at fortsat finder dig i foreningen i en eller anden rolle og ønsker dig alt det bedste fremover. TAK. Der skal også lyde en stor tak til dig, Thomas. Selvom du har været presset som selvstændig har du fortsat kunne finde tid og overskud til foreningsarbejde. Du er blevet kasseansvarlig dog med god hjælp fra DGI og jeg har indtryk af, at kisten ikke er helt så fastlåst som den har været tidligere:) Heldigvis har vi en sund forening og det har derfor ikke været nødvendigt at sidde tungt på pengene og der er derfor blevet til både julegaver til instruktører samt afslutningsgaver til alle medlemmer og instruktører. Og så har vi købt en soundbox, så nu kan vi rigtig spille op til dans. Til slut skal der lyde en tak til alle der har givet en hånd med i GGF. Også en stor tak til Hallen og Erik for fleksibilitet og godt samarbejde. Vi byder sæson 21/22 velkommen. Forhåbentlig bliver den lidt mere som den plejer at være:)

På bestyrelsen vegne,
Formand Didde Madsen
Frivillige
I Gredstedbro Gymnastikforening har vi altid brug for frivillige hænder. Har du mulighed for at bage en kage, hjælpe med at slæbe redskaber, lære børn at slå en kolbøtte eller andet må du endelig ikke holde dig tilbage. Kontakt os på ggf@sport.dk
Besøg vores side
Gredstedbro Gymnastikforening, Sønderbyvej 19, 6771 Gredstedbro | Email: ggf@sport.dk / CVR-nummer: 33217455